geo360

8.2.11

Σήμα κινδύνου !!!!!!

 
Αλήθεια το σήμα κινδύνου που εκπέμπουν, χωρίς να προκαλούν, χωρίς να κλείνουν δρόμους και να καταστρέφουν, οι χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες τους οποίους χρωστάει το κράτος, το λαμβάνει κανείς;
Η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων δεν συμμετείχαν σε κανένα φαγοπότι, και καμία περαιτέρω μέριμνα και κανένα ταμείο ανεργίας δεν προβλέπεται για αυτούς.
Αντιθέτως οι κατασκευαστικές εταιρείες δέχονται να συζητήσουν την μείωση της τιμής των διοδίων αρκεί να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ότι θα λάβουν τα ίδια έσοδα από άλλες πηγές!!!!!!!!!!!!!!
Εκπληκτικό, αλλά γιατί αυτό να ισχύει μονόπλευρα;
Έχει εξασφαλισθεί ο επαγγελματίας, ο εργάτης και ο λοιπός πληθυσμός αυτής της χώρας για τίποτα παρόμοιο; Θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει η μείωση του μισθού και των συντάξεων αλλά παράλληλα να εξασφαλισθεί ότι με άμεσο ή έμμεσο τρόπο .... τα ίδια έσοδα θα τα λάβουν από άλλες πηγές .....
Επιτέλους ας καταλάβουν ότι χιλιάδες μετριοπαθείς άνθρωποι έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής τους και βλέπουν ότι η ανισότητα και η κατά επιλογή εφαρμογή νόμων και αποφάσεων είναι καθημερινή, και προσπαθούν να εκφράσουν την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους!!!!!!!
Αλήθεια, τελικά ποιος είναι ο τζαμπατζής σ' αυτή τη χώρα;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου